Izdelava spletnih strani, Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje po meri

Poslovno svetovanje

Izdelava spletnih strani z možnostjo urejanja spletnih vsebin je namenjena predvsem lastnikom spletnih strani, ki hočejo sami, po svoji želji, upravljati z vsebino na lastnih internetnih straneh. Prav tako je CMS idealen za spletna mesta, kjer se spremembe podatkov dogajajo pogosto in se morajo te spremembe informacij na spletu odražati hipoma.

Zadnja faza celotnega procesa grafičnega oblikovanja, optimizacije in postavitve spletnih strani, je prijava internetnih strani v posebne imenike in iskalnike. Strokovna prijava izdelanih strani je všteta v strošek celotne izdelave spletnih strani. Po končani izdelavi spletnih strani in po pozitivni potrditvi naročnika, da je s celotno izvedbo projekta zadovoljen, končane internetne strani čimprej dodamo v vse pomembnejše svetovne in domače internetne direktorije.

Nove spletne strani

Načrt nove grafične podobe, ki jo dobite v predogled, vsebuje kompletno zasnovo spletnih strani optimizacija strani, in sicer testno besedilo, glavo strani, nogo, menije in fotografije. Podoba predstavlja tudi izgled domače strani in ostalih podstrani. Po vašem pregledu predloge celotne podobe spletnih strani na osnovi vaših dodatnih predlogov izrada logotipa izvedemo še dodatne spremembe. Na koncu, če načrt unikatne grafične podobe dokončno potrdite, pristopimo k izdelavi novih internetnih strani.

Oblikovanje spletnih strani je korak, ki sledi vašemu strinjanju z originalno grafično podobo vaših novih spletnih strani. Najbolj pomemben segment celotnega procesa oblikovanja internet strani je prav gotovo postopek dejanskega kodiranja izvorne kode vaše nove spletne strani.

Že v samem postopku oblikovanja spletnih strani imamo v mislih razporeditev ključnih besed, ki so značilne vašo dejavnost. Na koncu postopka izdelave pa v tesnem sodelovanju s stranko in z uporabo naših orodij ter našega znanja s tega področja, naredimo še končno optimizacijo spletnih strani za najpomembnejše ključne besede.

Celoten proces oblikovanja internetne strani ne zajema samo enega programerja. V izdelavo spletnih stranije vključenih kar nekaj ljudi, od tekstopisca, strokovnjaka za optimizacijo internetnih strani, mojstra za css in html, grafičnega oblikovalca ter komercialista. Na koncu ne smemo izpustiti še unix administratorja, ki izdelane spletne strani strokovno instalira na spletne serverje. Če manjka le eden od potrebnih napisanih členov v kompleksni verigi oseb, ki se ukvarjajo z novo internetno stranjo, je končni rezultat precej vprašljiv.

<< Domov